vineri, 4 octombrie 2013

Cincizeci de umbre ale lui Grey - Fifty Shades of Grey, Vol. 1 de E. L. James

Citeste cartea despre care vorbeste toata lumea!

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagina in celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal si un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Aceasta prima tiparire s-a dovedit in cateva zile insuficienta, astfel ca editorul american s-a vazut „obligat“ sa retipareasca romanul. Dupa doar sase saptamani de la lansare cartea s-a vandut doar in SUA in 10.000.000 de copii, dupa cum a anuntat New York Times. Aparuta si in Marea Britanie, cartea urmeaza sa fie tradusa in peste 30 de tari.

Drepturile de ecranizare ale romanului au fost castigate de Universal Pictures.

Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.

Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?


Gen: roman erotic
Anul apariției: 2011

Descarcă cartea în:


pdf |

14 comentarii:

 1. Salut,am citit aceasta carte,e minunata,poti te rog sa pui volumul 2 si 3,as dori mult sa le citesc,multumesc mult,anticipat!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, am incarcat volumul 2. Citire placuta ;)

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cumparati-o. costa 20(varianta electronica) pe elefant http://www.elefant.ro/ebooks/fictiune/literatura-de-divertisment/erotica/cincizeci-de-umbre-ale-lui-grey-volumul-i-din-trilogia-fifty-shades-197932.html

  RăspundețiȘtergere
 4. https://raileanumariana.wordpress.com/tag/50-de-umbre-ale-lui-grey/ volume 2/3 le gasiti aici... bafta eu leam descarcat...

  RăspundețiȘtergere
 5. https://raileanumariana.wordpress.com/tag/50-de-umbre-ale-lui-grey/ volume 2/3 le gasiti aici... bafta eu leam descarcat...

  RăspundețiȘtergere
 6. va rog cn are vol 1?? vol 2 si 3 am gasit pdf insa 1 nu..

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna, nu reusesc sa descarc nici vol.1 nici vol.2 - "trafic intens" este eroarea pe care o primesc. a primit cineva pe mail?

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna, nu reusesc sa descarc nici vol.1 nici vol.2 - "trafic intens" este eroarea pe care o primesc. a primit cineva pe mail?

  RăspundețiȘtergere